SliderAdministratieWagenparkBedCamera bewakingCloudmachines

Toepassingen


Op deze pagina treft u toepassingen aan zoals die door ABC Logistiek worden toegepast. 

Netwerk:
Cloud:
Administratie:
Planning:
Machine signaler
Auto van de zaak:
Mobiel kantoor:
Monument:
Invaliden bed:

Netwerk:

Binnenkort meer informatie over dit item.

Cloud:

Binnenkort meer informatie over dit item.

Administratie:

Het administratieprogramma waar op de meest eenvoudige manier denkbaar uw financiële zaken worden afgehandeld. Klik hier voor meer info.

Planning:

Heeft u een eenvoudige planning nodig? Simpel Planner voorziet in een overzichtig elektronisch planbord waarvan de tijd niet horizontaal maar verticaal is geplaatst. Hierdoor ontstaat een beter overzicht in uw planitems die in de breedte staan. Door kleuren groen, geel en rood kunt u zien in hoeverre de planitems van hun kritieke deadline verwijderd zijn.


Machine signalering:

Beschikt u over machines die 24 x 7 voor u dienen te werken?

Staan ze te lang stil door storingen of door stelwerkzaamheden? ABC Logistiek beschikt over een eenvoudig systeem die deze stagnaties opmerkt en aan u meld via database, e-mail, sms of spraak. U kan dan desgewenst direct ingrijpen. Tevens kan dit systeem de productie calculeren, waardoor u eenvoudig de bezetting van uw machines kan controleren.

Auto van de zaak:

Bij ABC Logistiek kunt u kiezen voor een luxe auto welke vanaf € 15,00 per maand netto bijtelling kost. Vrij autorijden op de zaak levert vaak een flinke bijtelling op. De keuze kan vallen op een elektrische auto of een hele kleine auto. Dan zijn de kosten beduidend lager. Wilt u verder rijden dan het eind van de straat, en ook nog comfortabel, dan bent u meestal gedwongen tot een forse bijtelling. ABC Logistiek kan u laten rijden in een van de aller luxe auto's van 15 jaar of ouder. Dit kan zijn een AUDI A8 of A6 zijn uitgevoerd met een V8 of V6 motor, Renault met een V6 3,0 of 3,5 liter motor of Jaguar. Deze automobielen zijn vaak te koop voor een zeer gering bedrag omdat onderhoud en reparaties bij de dealer kostentechnisch niet interessant zijn. Bovendien is de continuïteit niet gewaarborgd. Hierdoor geeft het rijden van een nieuwe auto veel meer rust en garantie. Echter ABC Logistiek heeft zich gespecialiseerd in enkele typen luxe auto's welke door ABC in nieuwstaat worden teruggebracht, voorzien van de nieuwste multimedia systemen met kwalitatief geluid en navigatie. Op deze auto's wordt door ABC volledige garantie gegeven van 3 jaar. De bijtelling bedraagt dan 35% van de aanschaf waarde. Rekent u maar uit. Bijvoorbeeld 35% van € 3.500,00 voor een Audi A8 = € 1.225,00. Stel u belasting schaal is 50% dan is het bedrag € 612,00 per jaar is € 51,00 per maand. De rest van de kosten zijn voor de zaak.

Mobiel kantoor:

Binnenkort volgt meer informatie.


Monument:

ABC Logistiek gaat verder dan het einde. Naar een idee van zeer gewaardeerde cliënt ontwikkeld ABC een grafmonument welke in alle opzichten verschilt van de klassieke grijze of zwarte steen. Deze ontwikkeling is geen dode locatie doch levend door contact te zoeken met aanwezigen door middel van bluetooth. Speelt kleur harmonieën door middel van een wonderlijk lichtschijnsel in een transparante glasplaat voorzien van tekst, wanneer je in de nabijheid bent. Publiceert je bericht op een speciaal daarvoor ingerichte website. Trekt aandacht door een eeuwige gloed in het duister. Een geheel andere wijze om de nagedachtenis van de overledene levend te houden met behulp van multimedia, telecommunicatie en zonne-energie. Raar maar toch waar. Zodra dit monument in een gereedheidsfase is, publiceren we video en foto's. Spreekt dit u aan aan of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Invalidenbed:

Kent u mensen die voor u of uw organisatie van onschatbare waarde zijn. Invalide of anderzijds door ontbrekende faciliteiten niet aanwezig kunnen zijn. Ook in dit geval is ABC bezig met een ontwikkeling waarmee bedlegerige patiënten weer mee kunnen doen. Dit betreft een bed welke in alle denkbare posities gemanoeuvreerd kan worden maar ook voorzien van hulptools om te kunnen werken. Dit bed kan bestuurd worden door een smartphone of door middel van gebaren. Denk hierbij aan positie waarbij het bed omhoog komt en naar voren kan leunen of zich vormt als een luxe fauteuil. Op deze manier kan de patiënt op gelijke hoogte met u communiceren of ergens overheen kijken. Dit bed beschikt over een programma om doorliggen zoveel mogelijk tegen te gaan door het voortduren veranderen van lig positie bijgestaan door vibraties. Tevens wordt dit bed voorzien van transportrobot welke de patiënt de mogelijkheid bied om autonoom ergens naar toe te rijden. Zodra deze ontwikkeling in een eindfase is publiceren we video's en foto's. Wilt u hierover meer weten neem dan contact met ons op.